ОБУЧЕНИЕ ПО ПЪРВА ДОЛЕКАРСКА ПОМОЩ

23 Септември 2015

На 17.09.2015 г. в Конферентен център “Тракия”, гр. София се проведе обучение по първа долекарска помощ под наслов “МИСИЯ: МОЯТ ЖИВОТ!”, организирано от Фондация “Център за безопасност и здраве при работа”. Събитието се проведе с любезното съдействие на Български Червен кръст.  Техни представители бяха лекторите инж. Слави Пачалов и д-р. .....
Програмата на събитието бе изключително натоварена, но в същото време разнообразна и интересна, предоставяща необходимите знания за справяне в критични ситуации по спасяване на най-ценното, а именно човешкия живот. Участниците в събитието имаха възможност не само да научат за методите по овладяване на подобен тип ситуации, но и да усвоят на практика наученото, като за целта лекторите бяха подготвили редица упражнения, близки до реални ситуации.
За прекрасното настроение на участниците се погрижи известният български кулинар-шоумен Ути Бъчваров. Той показа пред всички гости завидни умения по филетиране на трикилограмова сьомга само за 3 минути и 18 секунди, разкривайки своите малки тайни по приготвянето й. Освен това, всеки имаше възможността да опита от разкошните салати и прекрасната супа Том-Ям. Финалът на възхитителният обяд бе поставен от страхотния десерт - сладолед с домашно приготвен Ути-Тути-Фрути конфитюр.
След приключването и на последната част от обучението, участниците преминаха малък тест за изпитване на придобитите знания и умения, а след това се състоя официалното връчване на Удостоверенията на всички участници.
Желаем на всички, които се присъединиха в този ден, най-вече здраве и безаварийна работа - помнете тези знания, защото опазването на човешкия живот сега е във Вашите ръце!

  • София, бул. Цариградско шосе №238
  • +359 2 904 66 08; +359 887 76 65 67
  • events@trakiacenter.com